Nume:
Steel Glass - Termopane Alba
E-mail:
steelglassab@yahoo.com
Telefon:
0744 559 303
Adresa:
Alba Iulia, Str. Tudor Vladimirescu, Nr, 22 B, Jud. Alba.

Steel Glass - Termopane Alba
Termopan

Usi Aluminiu si Pvc, usi glisante, usi batante, usi cu parcare, usi armonice, usi automate, usi de garaj, ferestre, pereti cortina, placari BOND, balustrade sticla, sere si copertine, compartimentari interioare si vitrine, protectii solare, tehnici de umbrire, lucrari unicate din sticla, producator/distribuitor de geamuri termopan.

Detalii

Steel Glass din Alba Iulia a fost înfiinţată în anul 2001 ca societate cu obiect de activitate – producţia şi comercializarea tâmplăriei din PVC sau Aluminiu cu geam termopan. Echipa noastra are la bază aceleaşi persoane încă din primii ani de activitate, adăugându-se în timp, odată cu evoluţia, alte persoane care s-au integrat perfect în echipă. Steel Glass deţine o linie tehnologică semiautomată formată din utilaje de debitare la două capete şi sudură la patru capete, freze de debavurat (tip CNC), masă de montare a feroneriei, presă de calare a sticlei, vehicule pentru transportul produselor la beneficiari sau colaboratori. Scopul principal al societăţii este menţinerea calităţii produselor pentru satisfacerea cerinţelor tuturor clienţilor noştri. Societatea Steel Glass este certificată după sistemul internaţional al calităţii ISO şi are implementat marcajul CE al produselor.

Inca de la inceput am fost preocupati in permanenta de tendintele in domeniu pentru a putea satisface cerintele tuturor clientilor. Suntem bucurosi sa va fim alaturi fie ca sunteti implicati in proiecte de renovare, fie ca sunteti implicati in proiecte de constructie, si va asiguram de atentia si consilierea noastra pe tot parcursul colaborarii. Existam si datorita dumneavoastra si a interesului manifestat fata de produsele si serviciile noastre si va asiguram ca si in continuare atentia noastra va fi canalizata inspre asigurarea bunastarii dumneavoastra si mentinerea unui prag calitativ cat mai ridicat. Domeniul constructiilor (in special cel al ferestrelor din pvc cu geam termopan) este unul in continua dezvoltare, iar un lucru imbucurator este faptul ca interesul manifestat fata de produse de calitate superioara este in continua crestere. Solutiile tehnice si sistemele de tamplarie pvc cu geam termopan propuse de noi se adreseaza in special celor interesati de obtinerea unui coeficient de transfer termic si fonic foarte ridicat. Acest lucru nu putea fi realizat decat printr-o stransa colaborare cu parteneri de incredere, consacrati in aceasta industrie. Consideram ca tamplaria pvc cu geam termopan, indiferent cat de performant este sistemul de profile pvc din care este fabricata, nu asigura un randament maxim fara o instalare de calitate. De aceea noi punem la dispozitia clientilor solutii profesionale de montaj, cu echipe proprii, de la sistemul de montaj clasic pana la sisteme agreate in industria constructiilor ridicate in sistem pasiv.

Servicii

FERESTRE ȘI UȘI PVC -  produsele de tâmplarie PVC ofera importante beneficii economice și ecologice cum ar fi: rezistența la factorii de mediu, întreținere ușoară, izolare termică și fonică, confort pentru spațiul de locuit.

FERESTRE ȘI UȘI ALUMINIU -  rezistenta specifica metalelor, nefiind necesara armarea suplimentara, rezistenta obtinuta in conditiile unei greutati reduse, avand un efect minim asupra rezistentei cladirilor. Bariera termica din poliamida elimina conductivitatea termica a metalului, asigurand un coeficient termic apropiat de cel al sistemelor de PVC.

MODELE DE UȘI -  Drupanel sau uși realizate din traverse.

FERONERIE - pentru ferestre și uși cu diferite tipuri de deschidere.

GEAM TERMOPAN - este o construcţie ce constă în unu sau mai multe sticle cu aer între ele, cu diferite dimensiuni şi distanţiere, ce sunt închise ermetic. Un geam trebuie să aibă două grade de etanşare pentru a avea rezultate tehnice bune. Geamul termopan are un cadru distanţier umplut cu absorbant (sită moleculară), cu butil pe ambele părţi, utilizat ca barieră împotriva trecerii vaporilor de apă (primul grad de etanşare). Al doilea grad de etanşare este exteriorul dintre sticlă şi distanţier cu polisulfid. Geamurile termopane fabricate corespunzător, nu permit pătrunderea apei şi nici nu apare condensul între geamuri. Geamul constituie aproximativ 80% din întreaga fereastră și, astfel, afectează cea mai mare parte caracteristicile de izolare termică U (W/m2K), izolare fonică R (dB), protecție solară sau factor solar g (%), de transmisie a luminii (%).

ACCESORII - Tâmplăria, fie ea din PVC sau aluminiu, poate fi pusă în valoare de accesorii bine alese atât din punctul de vedere al esteticii cât mai ales al funcționalității.

RULOURI EXTERIOARE - Pentru a oferi un plus de confort și intimitate, rulouri exterioare aplicate sau suprapuse.

JALUZELE INTERIOARE - se compun din şina de aluminiu vopsită alb şi benzile textile sau stofe care sunt disponibile într-o multitudine de texturi şi culori. Stofele sunt tratate antistatic, nu necesită aproape nicio întreţinere, astfel fiind potrivite şi pentru persoanele alergice. Un alt avantaj il constituie varietatea de execuţie. Jaluzelele verticale pot umbri suprafeţe curbe şi oblice, având mai multe moduri de acţionare. Jaluzelele verticale se pot monta în tavan sau cu console de pereţi.

UȘI DE INTERIOR  -  finisaj sintetic si uşi de interior cu furnir natural.

UȘI DE GARAJ  - secţionale, secţionale industriale sau usi garaj tip rulou.

© 2015 Copyright by ro-termopan.ro