Nume:
Termopane A.V. Profiles Systems - Arad
E-mail:
a.v.profilesystems@gmail.com
Telefon:
0799 871 948
Adresa:
Arad, Str. Castanilor, Nr. 15, Ap. 4, Jud. Arad.

Termopane A.V. Profiles Systems - Arad
Termopan

Usi Aluminiu si Pvc, usi glisante, usi batante, usi cu parcare, usi armonice, usi automate, usi de garaj, ferestre, pereti cortina, placari BOND, balustrade sticla, sere si copertine, compartimentari interioare si vitrine, protectii solare, tehnici de umbrire, lucrari unicate din sticla, producator/distribuitor de geamuri termopan.

Detalii

A.V. Profiles Systems se ocupa cu producerea si montarea de usi si ferestre din pvc cu geam termopan si este recunoscuta ca fiind o firma serioasa in acest domeniu, cu un portofoliu ce cuprinde obiective care au fost incheiate iar altele sunt in curs de executie. Mentinem in permanenta contactul cu clientii, de la ofertare pina la montaj, si chiar dincolo de montaj. Incercam sa furnizam informatii complete, si oferim clientului posibilitatea de a alege constient. Dupa masuratoare mentinem preturile stabilite chiar si cand au avut loc intre timp schimbari de preturi la materiile prime. Calitatea este oferită de muncitori profesionişti, de maşinile şi utilajele de o calitate şi precizie înaltă. Prin urmare, am decis să achiziţionăm utilaje de calitate cu care putem să executăm fiecare fază cu o punctualitate desăvârşită. În acelaşi timp, am introdus şi controlul calităţii procesului şi de producţie ISO 9001. Prin multe ore de munca si eforturi uriase am reusit sa mentinem pasul cu cerintele pietei  actuale din punct de vedere calitativ cat si a pretului de achizitie si conformitatea de calitate, produsele oferite de noi respecta normele in vigoare cat si testele de calitate vin insotite de CERTIFICAT DE CALITATE, FACTURA si GARANTIE.

Calitatea ferestrelor și ușilor confecționate de  A.V. Profiles Systems este atestată de numeroși clienți mulțumiți atât pe plan local cât și chiar internațional. Avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor oferite de noi. Suntem convinsi ca oferind numai produse de calitate asiguram succes pe termen lung atât pentru noi cat si pentru cei care aleg sa ne fie parteneri, iar rezultatul va fi un renume apreciat. Calitatea este oferită de muncitori profesionişti, de maşinile şi utilajele de o calitate şi precizie înaltă. Prin urmare, am decis să achiziţionăm utilaje de calitate cu care putem să executăm fiecare fază cu o punctualitate desăvârşită.

Servicii

Oferim o gama larga de produse si servicii de prima clasa, cu un raport pret-calitate optim pe piata tamplariei PVC, comercializam si livram produse de o diversitate mare: tamplarie PVC, usi de interior, rulouri exterioare, jaluzele interioare, glafuri, porti de garaj, sisteme glisare sticla, cabine de dus.

Consultanta si Ofertare - va ajutam sa gasiti cele mai bune solutii din punct de vedere tehnic, estetic si functional care sa va ofere un raport calitate pret avantajos.

Transport si Montaj - Transport gratuit pe raza municipiului Arad si contra-cost in judet si in tara. Montajul se realizeaza standard cu suruburi si spuma exapandata sau optional cu banda similar cu metoda utilizata in Germania.

Reglaj si Service - Reglaj gratuit pe perioada garantiei si contra-cost post-garantie. Service in perioada garantiei si post-garantie la preturi avantajoase.

Garantie;

Ferestre si usi termopan (PVC) si accesorii pentru acestea: pervaze aluminiu si glafuri PVC, rolete exterioare PVC sau aluminiu, rolete incastrate aluminiu, jaluzele verticale sau orizontale, rulouri textile sau transparente;

Usi de interior si exterior, usi din aluminiu, usi armonice, usi de garaj sectionale sau tip rulou, usi antifoc, usi frigorifice, automatizari si grilage metalice;

Pervaze aluminiu si glafuri PVC - se recomanda montarea pervazelor interioare si exterioare odata cu inlocuirea ferestrelor pentru asigurarea HIDROIZOLATIEI.

Rulouri Exterioare - confectionate din aluminiu, disponibile intr-o gama variata de culori, rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu carcasa aplicata sau suprapusa. Avand un inalt grad de finisare, rulourile exterioare au constituit dintotdeauna combinatia perfecta intre util si estetic.

Plasa antiinsecte este introdusa inca din procesul de fabricatie si este de tip rulou, actionabila pe verticala. Este prevazuta cu frana siliconica si are rolul de a incetini viteza de ridicare. Astfel, se dubleaza durata de viata a plasei, pe care o protejeaza impotriva uzurii.

Jaluzele si rolete textile.

© 2015 Copyright by ro-termopan.ro