Nume:
AlenaHbSolutions - Ferestre si Usi Arad
E-mail:
alena.hb.solution@gmail.com
Telefon:
0752 062 362
Website:
https://alenahbsolution.ro/
Adresa:
Arad, Calea Radnei 226A, Micalaca, Jud. Arad.
Facebook

AlenaHbSolutions - Ferestre si Usi Arad
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, ferestre, usi, profil 5/6/7,camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare,ferestre cu deschidere exterioara, etc.

Detalii

AlenaHbSolutions se ocupa cu producerea si montarea de usi si ferestre din pvc cu geam termopan si este recunoscuta ca fiind o firma serioasa in acest domeniu, cu un portofoliu ce cuprinde obiective care au fost incheiate iar altele sunt in curs de executie. Mentinem in permanenta contactul cu clientii, de la ofertare pina la montaj, si chiar dincolo de montaj. Incercam sa furnizam informatii complete, si oferim clientului posibilitatea de a alege constient. Dupa masuratoare mentinem preturile stabilite chiar si cand au avut loc intre timp schimbari de preturi la materiile prime. Calitatea este oferită de muncitori profesionişti, de maşinile şi utilajele de o calitate şi precizie înaltă. Prin urmare, am decis să achiziţionăm utilaje de calitate cu care putem să executăm fiecare fază cu o punctualitate desăvârşită. În acelaşi timp, am introdus şi controlul calităţii procesului şi de producţie ISO 9001. Prin multe ore de munca si eforturi uriase am reusit sa mentinem pasul cu cerintele pietei  actuale din punct de vedere calitativ cat si a pretului de achizitie si conformitatea de calitate, produsele oferite de noi respecta normele in vigoare cat si testele de calitate vin insotite de CERTIFICAT DE CALITATE, FACTURA si GARANTIE.

Calitatea ferestrelor și ușilor confecționate de AlenaHbSolutions este atestată de numeroși clienți mulțumiți atât pe plan local cât și chiar internațional. Produsele noastre sunt executate din material de calitate superioară fără noduri sau îmbinări. Tehnologia stratificării în trei straturi cu adeziv monocomponent D4 asigură eliberarea presiunii din lemn care rezultă un produs finit de calitate. Avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor oferite de noi. Suntem convinsi ca oferind numai produse de calitate asiguram succes pe termen lung atât pentru noi cat si pentru cei care aleg sa ne fie parteneri, iar rezultatul va fi un renume apreciat. Calitatea este oferită de muncitori profesionişti, de maşinile şi utilajele de o calitate şi precizie înaltă. Prin urmare, am decis să achiziţionăm utilaje de calitate cu care putem să executăm fiecare fază cu o punctualitate desăvârşită.

Servicii

Oferim o gama larga de produse si servicii de prima clasa, cu un raport pret-calitate optim pe piata tamplariei PVC, comercializam si livram produse de o diversitate mare: tamplarie PVC, usi de interior, rulouri exterioare, jaluzele interioare, glafuri, porti de garaj, sisteme glisare sticla, cabine de dus.

Consultanta si Ofertare - va ajutam sa gasiti cele mai bune solutii din punct de vedere tehnic, estetic si functional care sa va ofere un raport calitate pret avantajos.

Transport si Montaj - Transport gratuit pe raza municipiului Arad si contra-cost in judet si in tara. Montajul se realizeaza standard cu suruburi si spuma exapandata sau optional cu banda similar cu metoda utilizata in Germania.

Reglaj si Service - Reglaj gratuit pe perioada garantiei si contra-cost post-garantie. Service in perioada garantiei si post-garantie la preturi avantajoase.

Garantie – 25 ani la profilele Trocal;

– 5 ani pentru execuţia ferestrelor din PVC si a sticlei termoizolante;

– 2 ani pentru usile din PVC;

– 5 ani pentru rulouri aluminiu;

– 2 ani pentru porti de garaj sectionale;

– 5 ani pentru usi Naturen;

– 2 ani pentru jaluzele, plase antiinsecte, pervaze, rulouri textile.

Ferestre si usi termopan (PVC) si accesorii pentru acestea: pervaze aluminiu si glafuri PVC, rolete exterioare PVC sau aluminiu, rolete incastrate aluminiu, jaluzele verticale sau orizontale, rulouri textile sau transparente;

Usi de interior si exterior, usi din aluminiu, usi armonice, usi de garaj sectionale sau tip rulou, usi antifoc, usi frigorifice, automatizari si grilage metalice;

Sisteme glisante din sticla Valedo pentru proiecte rezidentiale sau comerciale;

Pervaze aluminiu si glafuri PVC - se recomanda montarea pervazelor interioare si exterioare odata cu inlocuirea ferestrelor pentru asigurarea HIDROIZOLATIEI.

Rulouri Exterioare - confectionate din aluminiu, rulourile exterioare sunt dotate cu sistem de actionare manuala sau automat, cu telecomanda. Disponibile intr-o gama variata de culori, rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu carcasa aplicata sau suprapusa. Avand un inalt grad de finisare, rulourile exterioare au constituit dintotdeauna combinatia perfecta intre util si estetic.

Rulourile exterioare aplicate se monteaza pe tamplaria deja existenta Au in componenta lamele de aluminiu de 39 mm, umplute cu spuma poliuretanica. Au caseta exterioara de aluminiu, tesita la 45 grade, sinele de ghidaj din aluminiu extrudat, prevazute cu perii antipraf, iar axul din otel, echipat cu rulmenti metalici. Sunt disponibile intr-o gama variata de culori, inclusiv imitatii de lemn. Pe langa designul elegant, sistemele de rulouri exterioare confera izolare fonica si termica, dar si protectie impotriva actelor de vandalism si a fenomenelor meteorologice deosebite.

Rulourile exterioare suprapuse se monteaza impreuna cu tamplaria noua si formeaza un sistem compact, care ofera un confort sporit din punct de vedere termic si fonic.  Sunt printre cele mai eficiente sisteme din segmentul de produse de umbrire si securizare. Caseta este din PVC si este patrata. Poate fi tencuita la exterior. Lamelele  sunt din aluminiu, umplute cu spuma poliuretanica si pot avea dimensiunea de 39 mm.

Plasa antiinsecte este introdusa inca din procesul de fabricatie si este de tip rulou, actionabila pe verticala. Este prevazuta cu frana siliconica si are rolul de a incetini viteza de ridicare. Astfel, se dubleaza durata de viata a plasei, pe care o protejeaza impotriva uzurii.

JALUZELE SI ROLETE TEXTILE:

Jaluzele orizontale din aluminiu ocupa un loc important in amenajarea unui interior modern. Jaluzelele orizontale ofera protectie impotriva caldurii si, in acelasi timp, permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafetei lamelelor. Diversitatea modelelor si a culorilor fac din acest produs unul dintre cele mai utilizate pentru umbrirea interioara. Avantajele jaluzelelor orizontale din aluminiu le constituie intretinerea usoara si montajul simplu.

Jaluzelele verticale - sunt solutia ideala pentru umbrirea spatiilor sociale, cabinetelor si birourilor, dar tot mai des isi gasesc utilitatea si in spatiile locuibile, ca si alternativa la perdele si draperii. De multe ori, jaluzelele verticale sunt utilizate la delimitarea spatiului si sunt potrivite pentru umbrirea spatiilor mari, avand un efect decorativ. Gama variata de modele si de culori permite diferite combinatii si ofera posibilitatea de a crea un interior original si elegant. Noua colectie de stofe surprinde placut prin varietate si culoare. O noutate absoluta este stofa care nu permite trecerea luminii (black out). Toate stofele sunt tratate antistatic fiind potrivite si pentru persoane alergice. Datorita acestui tratament, efortul de intretinere este minim. Dupa o anumita perioada stofa din jaluzelele verticale este recomandat sa fie curatata cu aparatul cu ultrasunete. Un alt avantaj il constituie varietatea posibilitatilor de executie. Cu jaluzele verticale se pot umbri si suprafete oblice, avand mai multe moduri de actionare. Jaluzelele verticale se pot monta in tavan sau utilizand console de pereti.

Roletele textile - creaza in orice locuinta o atmosfera placuta si originala. Roleta textila este un accesoriu atractiv si practic, din ce in ce mai apreciat in randul persoanelor preocupate de amenajarea interiorului. In timp, oferta de rolete textile a crescut considerabil, gama modelelor disponibile s-a diversificat, acest tip de produs devenind perfect adaptat cerintelor actuale ale pietei. Se poate opta pentru roletele textile cu actionare clasica, cu snur, sau pentru roletele actionate de lantisorul cu bile. Gradul de umbrire poate fi ales prin fixarea roletei in pozitia dorita. Pentru umbrirea completa sunt disponibile stofe opace care nu permit trecerea luminii. Toate stofele folosite pentru motarea roletelor textile au un aranjament special, care permite rularea corecta a roletei asigurand aspectul placut si ordonat.

Galerie foto

AlenaHbSolutions - Ferestre si Usi Arad
AlenaHbSolutions - Ferestre si Usi Arad
AlenaHbSolutions - Ferestre si Usi Arad
AlenaHbSolutions - Ferestre si Usi Arad
AlenaHbSolutions - Ferestre si Usi Arad
AlenaHbSolutions - Ferestre si Usi Arad
AlenaHbSolutions - Ferestre si Usi Arad
AlenaHbSolutions - Ferestre si Usi Arad

© 2015 Copyright by ro-termopan.ro