Nume:
Termopane Service Gold - Arges
E-mail:
service_cold@yahoo.com
Telefon:
0744 592 130
Telefon 2:
0752 097 181
Telefon 3:
0248 511 540
Website:
https://www.service-cold.ro/
Adresa:
Campulung Muscel, Str. Negru Voda, Nr. 208, Jud. Arges.

Termopane Service Gold - Arges
Termopan

Usi Aluminiu si Pvc, usi glisante, usi batante, usi cu parcare, usi armonice, usi automate, usi de garaj, ferestre, pereti cortina, placari BOND, balustrade sticla, sere si copertine, compartimentari interioare si vitrine, protectii solare, tehnici de umbrire, lucrari unicate din sticla, producator/distribuitor de geamuri termopan.

Detalii

Service Cold este o firma romaneasca cu capital privat, cu sediul in Campulung Muscel, cu o vasta experienta pe piata de profil, capabila sa ofere servicii si solutii optime in domeniul tamplariei PVC si de aluminiu, a produselor din fier forjat, precum portile si gardurile rezidentiale, precum si servicii de reparatii electrocasnice. De-a lungul timpului, datorita calitatii serviciilor oferite, precum si a profesionalismului si seriozitatii de care am dat dovada, am ajuns sa fim recunoscuti pe piata ca un partener de incredere, consolidandu-ne an dupa an numele pe piata locala.

Fiecare lucrare este abordata cu promptitudine si seriozitate, avand ca principal scop satisfactia cerintelor clientilor nostri. Echipele noastre sunt formate din persoane cu un inalt grad de calificare, comunicarea si sustinerea intre membri echipei fiind principalele atuuri care conduc la servicii de calitate superioara oferite clientilor sai.Cu o vasta experienta in domeniu, echipa Service Cold proiecteaza, executa, livreaza si monteaza in Campulung si in imprejurimi tamplarie de aluminiu, PVC si lemn stratificat, balustrade, porti si garduri de fier forjat si inox, copertine din polypan si policarbonat.

Tamplaria din PVC, aluminiu sau lemn stratificat, cu geam termopan este alegerea perfecta pentru confortul termic si fonic al locuintei sau cladirii dumneavoastra. Pentru o investitie eficienta si rezistenta in timp, trebuie sa tineti cont de provenienta si tipul materialului folosit la realizarea tamplariei, de calitatea lucrarii si de modul de montaj. Societatea noastra acorda o importanta deosebita calitatii tamplariei, investind continuu in tehnologie si utilaje de ultima generatie pentru a oferi un maxim de valoare clientilor nostri.

Inca de la inceput am fost preocupati in permanenta de tendintele in domeniu pentru a putea satisface cerintele tuturor clientilor. Suntem bucurosi sa va fim alaturi fie ca sunteti implicati in proiecte de renovare, fie ca sunteti implicati in proiecte de constructie, si va asiguram de atentia si consilierea noastra pe tot parcursul colaborarii. Existam si datorita dumneavoastra si a interesului manifestat fata de produsele si serviciile noastre si va asiguram ca si in continuare atentia noastra va fi canalizata inspre asigurarea bunastarii dumneavoastra si mentinerea unui prag calitativ cat mai ridicat. Domeniul constructiilor (in special cel al ferestrelor din pvc cu geam termopan) este unul in continua dezvoltare, iar un lucru imbucurator este faptul ca interesul manifestat fata de produse de calitate superioara este in continua crestere. Solutiile tehnice si sistemele de tamplarie pvc cu geam termopan propuse de noi se adreseaza in special celor interesati de obtinerea unui coeficient de transfer termic si fonic foarte ridicat. Acest lucru nu putea fi realizat decat printr-o stransa colaborare cu parteneri de incredere, consacrati in aceasta industrie. Consideram ca tamplaria pvc cu geam termopan, indiferent cat de performant este sistemul de profile pvc din care este fabricata, nu asigura un randament maxim fara o instalare de calitate. De aceea noi punem la dispozitia clientilor solutii profesionale de montaj, cu echipe proprii, de la sistemul de montaj clasic pana la sisteme agreate in industria constructiilor ridicate in sistem pasiv.

Suntem bucurosi sa va fim alaturi fie ca sunteti implicati in proiecte de renovare, fie ca sunteti implicati in proiecte de constructie, si va asiguram de atentia si consilierea noastra pe tot parcursul colaborarii. Existam si datorita dumneavoastra si a interesului manifestat fata de produsele si serviciile noastre si va asiguram ca si in continuare atentia noastra va fi canalizata inspre asigurarea bunastarii dumneavoastra si mentinerea unui prag calitativ cat mai ridicat.
Domeniul constructiilor (in special cel al ferestrelor din pvc cu geam termopan) este unul in continua dezvoltare, iar un lucru imbucurator este faptul ca interesul manifestat fata de produse de calitate superioara este in continua crestere. Solutiile tehnice si sistemele de tamplarie pvc cu geam termopan propuse de noi se adreseaza in special celor interesati de obtinerea unui coeficient de transfer termic si fonic foarte ridicat. Acest lucru nu putea fi realizat decat printr-o stransa colaborare cu parteneri de incredere, consacrati in aceasta industrie. Consideram ca tamplaria pvc cu geam termopan, indiferent cat de performant este sistemul de profile pvc din care este fabricata, nu asigura un randament maxim fara o instalare de calitate. De aceea noi punem la dispozitia clientilor solutii profesionale de montaj, cu echipe proprii.         

Servicii

Va punem la dispozitie:

- Tamplarie PVC cu geam termopan;

- Tamplarie Aluminiu cu geam termopan;

- Tamplarie lemn stratificat cu geam termopan;

- Mobila la comanda;

- Usi interior lemn masiv si mdf;

- Reparatii frigidere;

- Service si montaj aer conditionat cladiri;

- Incarcari freon auto;

- Balustrade;

- Porti si garduri fier forjat si inox;

- Copertine;

- Rulouri si jaluzele.

Pe langa executia tamplariei, va oferim si urmatoarele servicii:

- Relevare la fata locului: cu oameni specializati controlam la fata locului dimensiunile de executie ale produselor finite, cu ceea mai mare atentie la detalii;
- Consultanta technica si proiectarea tamplariei solicitate;
- Transportul la locul montarii a tamplariei: cu masini proprii transportam produsele in siguranta la locul de destinatie;
- Montarea tamplariei comandate: tamplari profesionisti, cu experienta bogata, asigura montajul produselor pana la predarea finala;
- Garantie, cu conditia respectarii presciptiilor de punere in functiune, de utilizare, intretinere, reparatii, rodaj, depozitare, conservare si transport;
- Servicii postgarantie: oferim reparatii, materiale de finisare si feronerie in perioada de postgarantie.

Oferte speciale

Oferim si servicii de:

- Reparatii electrocasnice si electronice;

- Montaj si reparatii aer conditionat;

- Balustrade inox;

- Porti si garduri de fier forjat si inox.

- Copertine din polypan si policarbonat;

- Gama variata de produse de mobiler de calitate cu un design adaptat celor mai pretentioase cerinte;

- Servicii conexe precum taierea si rindeluirea lemnului, fabricarea elementelor de dulgherie si tamplarie pentru constructii etc.

Galerie foto

Termopane Service Gold - Arges
Termopane Service Gold - Arges
Termopane Service Gold - Arges
Termopane Service Gold - Arges

© 2015 Copyright by ro-termopan.ro