Nume:
Delony Days Import Export - Botosani
E-mail:
tomiucvasea@gmail.com
Telefon:
0754 537 044
Telefon 2:
0757 548 000
Website:
http://www.fereastratvk.ro/
Adresa:
Botosani, Str. Calea Nationala, Nr. 76, Jud. Botosani.
Facebook

Delony Days Import Export - Botosani
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, ferestre, usi, profil 5/6/7,camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare,ferestre cu deschidere exterioara, etc.

Detalii

Delony Days Import Export este o firma infiintata in 2015 in Botosani, care comercializeaza si monteaza o gama larga de produse necesare unei locuinte care doreste a fi eficienta si sigura. Suntem deschisi noilor oportunitati si proiectelor dintre cele mai complexe si ne dezvoltam continuu pentru a oferi clientilor produsele si serviciile de care au nevoie si anume  tâmplărie pvc din cele mai de top profile, Salamander, Veka, Rehau, Aluplast, Deceunik, ECHIPATE cu feronerie Roto si Maco.

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

Profesionalism: tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarei constructii.
Calitatea: reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam.
Initiativa: chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.

Suntem o companie  aflata intr-o continua dezvoltare, in cadrul careia fiecare membru al echipei este incurajat sa-si valorifice la maxim potentialul. Exista cel putin trei elemente care ne-au asigurat continua dezvoltare si care ne disting in raport cu competitorii nostri:

SERVICIILE DE CONSULTANTA - recomandam produsele optime pentru spatiul pe care doriti sa il amenajati;

MONTAJUL DE STANDARDE INALTE - de el depinde in mod decisiv confortul termic si fonic , precum si amortizarea cat mai rapida a investitiei pe care o faceti;

CALITATEA PRODUSELOR COMERCIALIZATE - produsele pe care vi le oferim sunt realizate de catre producatori consacrati, din materiale si componente cu larga recunoastere.

Suntem o echipa tanara construita in timp, fiind capabili sa-ti oferim solutia ideala intr-un mod profesionist. Inca de la inceputuri am lucrat in echipa, lucru care ne ajuta sa atingem mai usor obiectivele propuse. Produsele si serviciile noastre sunt usor de folosit, achizitionat si intotdeauna vor fi de cea mai buna calitate. Aceste detalii sunt cele care conteaza. Vor oglindi mereu profesionalismul firmei noastre. Scopul nostru este da ai ajuta pe clienti sa cumpere intr-un mod profesionist. De accea, prin strategia bine pusa la punct, Delony Days Import Export pune la dispozitia tuturor documente si certificari de calitate ce atesta provenienta materialelor folosite de noi. Avem o vointa de fier si ducem la capat toate proiectele, pe care le gandim ca pe adevarate provocari. Mentinem la cote exigente calitatea produselor si a serviciilor. Astfel, numarul de clienti care ne recomanda si care au incredere in noi este in continua crestere.

Servicii

Venim in intampinarea clientilor cu urmatoarea gama de servicii:

- Usi de exterior si interior, inchideri balcoane și verande;

- Rulouri din aluminiu de exterior;

- Rolete textile;

- Jaluzele;

- Plase de insecte tip rulou si pe balamale;

- Inchideri terase cu folie cristal;

- Usi de garaj sectionale si tip rulou;

- Ferestre;

- Usi si ferestre culisante din pvc;

- Usi glisante din aluminiu;

- Usi tip armonică.

La usi se poate face cu sticla foliata sau sablata diferite modele sau chiar personalizate.

Galerie foto

Delony Days Import Export - Botosani
Delony Days Import Export - Botosani
Delony Days Import Export - Botosani
Delony Days Import Export - Botosani

© 2015 Copyright by ro-termopan.ro