Nume:
Capital National Construct - Brasov
E-mail:
cnconstructbv@yahoo.com
Telefon:
0268 472 671
Telefon 2:
0722 624 614
Telefon 3:
0729 500 940
Fax:
0268 410 846
Website:
http://cnconstruct.ro/
Adresa:
Brasov, Str. Lunga, Nr. 79, Jud. Brasov.
Facebook

Capital National Construct - Brasov
Termopan

Usi Aluminiu si Pvc, usi glisante, usi batante, usi cu parcare, usi armonice, usi automate, usi de garaj, ferestre, pereti cortina, placari BOND, balustrade sticla, sere si copertine, compartimentari interioare si vitrine, protectii solare, tehnici de umbrire, lucrari unicate din sticla, producator/distribuitor de geamuri termopan.

Detalii

Compania noastră are sediul în Brașov și a fost înființată în anul 1994. Din 1999, principalul obiect de activitate al firmei a devenit producţia tâmplăriei din aluminiu şi PVC cu geam termoizolant. Oportunităţile pieţei şi dezvoltarea domeniului tâmplăriei termoizolante, apariţia noilor materiale ne-au determinat să ne lărgim gama de produse. Astfel am executat şi montat fațade cortină şi luminatoare cu diferite tipuri de sticlă (structurale, semistructurale, reflexive, securizate, antiefracție), placări cu bond, vitrine, balustrade cu sticlă laminată, uși automate, sere, copertine, glafuri, jaluzele și plase contra insectelor, sisteme de protecție solară (jaluzele, rulouri, rolle, rolete, plisee, marchize).

Echipa noastră, prin experiența acumulată în cei peste 14 ani de activitate în domeniul tâmplăriei și a fațadelor termoizolante, prin proiectele complexe realizate, precum şi prin profesionalismul de care am dat dovadă, vă garantează că va găsi soluţii de top, inovative si durabile din punct de vedere tehnic pentru proiectele dumneavoastră și ne recomandă ca unul dintre cei mai flexibili furnizori de pe piață  de profil, iar portofoliul de clienți format din firme importante atât pe plan local, cât și pe plan național, vă oferă garanţia că și dumneavoastră veți fi mulțumit de produsele și serviciile noastre.

Inca de la inceput, seriozitatea și promptitudinea caracterizează compania. Ne-am adaptat pieței, iar Capital National Construct, este astăzi unic distribuitor al sistemelor glisante Valedo in Brasov si Covasna. Scopul nostru este să creăm produse excelente care să se potrivească nevoilor fiecărui beneficiar al sistemelor Valedo. Ne-am concentrat pe design, am învățat să ascultăm, să proiectăm și să îmbunătățim fiecare componentă care face parte din sistemele glisante pe care suntem mândri să le producem și am făcut acest lucru cu ajutorul tehnologiei în care investim continuu, al unui sistem de management al calității integrat și prin responsabilitatea fiecărui coleg implicat într-o producție axată pe calitatea sistemelor de sticlă care sunt menite să uimească beneficiarul final.

Suntem bucurosi sa va fim alaturi fie ca sunteti implicati in proiecte de renovare, fie ca sunteti implicati in proiecte de constructie, si va asiguram de atentia si consilierea noastra pe tot parcursul colaborarii. Existam si datorita dumneavoastra si a interesului manifestat fata de produsele si serviciile noastre si va asiguram ca si in continuare atentia noastra va fi canalizata inspre asigurarea bunastarii dumneavoastra si mentinerea unui prag calitativ cat mai ridicat. In acelasi timp putem GARANTA cel mai bun raport pret/calitate si cea mai mare experienta in domeniul nostru de activitate. Inca de la inceput ne-am orientat catre performanta si calitate, de aceea folosim cel mai bun profil, cea mai buna sticla si cele mai bune sisteme.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu:

Galerie foto

Capital National Construct - Brasov
Capital National Construct - Brasov
Capital National Construct - Brasov
Capital National Construct - Brasov
Capital National Construct - Brasov
Capital National Construct - Brasov
Capital National Construct - Brasov
Capital National Construct - Brasov

© 2015 Copyright by ro-termopan.ro