Nume:
Termopane ChrisMark Company
E-mail:
chrismark2004@gmail.com
Telefon:
0752 092 603
Website:
http://chrismark.ro/
Adresa:
Medgidia, Str. Kemal Agi Amet, Nr. 17, Jud. Constanta.
Facebook

Termopane ChrisMark Company
Termopan

Usi Aluminiu si Pvc, usi glisante, usi batante, usi cu parcare, usi armonice, usi automate, usi de garaj, ferestre, pereti cortina, placari BOND, balustrade sticla, sere si copertine, compartimentari interioare si vitrine, protectii solare, tehnici de umbrire, lucrari unicate din sticla, producator/distribuitor de geamuri termopan.

Detalii

ChrisMark Company este o echipa de profesionisti devotati meseriei ,tot timpul la dispozitia dumneavoasta Dispunem de produse de cea mai inalta calitate, ce raspund oricarei solicitari a clientilor nostri. Cu o experienta in domeniu de peste 10 ani avem solutii la orice tip de problema si putem GARANTA cel mai bun raport pret/calitate.  Inca de la inceput ne-am orientat catre performanta si calitate, de aceea folosim cel mai bun profil, cea mai buna sticla si cele mai bune sisteme. 

Suntem bucurosi sa va fim alaturi fie ca sunteti implicati in proiecte de renovare, fie ca sunteti implicati in proiecte de constructie, si va asiguram de atentia si consilierea noastra pe tot parcursul colaborarii. Existam si datorita dumneavoastra si a interesului manifestat fata de produsele si serviciile noastre si va asiguram ca si in continuare atentia noastra va fi canalizata inspre asigurarea bunastarii dumneavoastra si mentinerea unui prag calitativ cat mai ridicat.
Domeniul constructiilor (in special cel al ferestrelor din pvc cu geam termopan) este unul in continua dezvoltare, iar un lucru imbucurator este faptul ca interesul manifestat fata de produse de calitate superioara este in continua crestere. Solutiile tehnice si sistemele de tamplarie pvc cu geam termopan propuse de noi se adreseaza in special celor interesati de obtinerea unui coeficient de transfer termic si fonic foarte ridicat. Acest lucru nu putea fi realizat decat printr-o stransa colaborare cu parteneri de incredere, consacrati in aceasta industrie. Consideram ca tamplaria pvc cu geam termopan, indiferent cat de performant este sistemul de profile pvc din care este fabricata, nu asigura un randament maxim fara o instalare de calitate. De aceea noi punem la dispozitia clientilor solutii profesionale de montaj, cu echipe proprii.         

Menţinem în permanenţă contactul cu clienţii, de la ofertare pînă la montaj, şi chiar dincolo de montaj. Încercăm să furnizăm informaţii complete, şi oferim clientului posibilitatea de a alege conştient. După măsurătoare menţinem preţurile stabilite chiar şi cînd au avut loc între timp schimbări de preţuri la materiile prime. Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri produse din PVC elegante, de cea mai buna calitate, cu costuri acceptabile si durabile bazandu-ne pe experienta firmei noastre, pe introducerea de produse noi, competitive dar si pe profesionalismul angajatilor nostri. 

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarea gama de servicii:

Tamplarie PVC Salamander:

- Salamander 2D;

- Salamander 3D;

- Salamander Streamline;

- Salamander BluEvolution;

- Feronerie;

- Sticla.

Amenajari sticla:

- Usi sticla;

- Pereti sticla;

- Balustrade;

- Sticla colorata;

- Oglinzi.

Sisteme umbrire:

- Rulouri AL suprapuse;

- Rulouri AL aplicate;

- Rulouri PVC aplicate;

- Usi garaj;

- Rolete textile;

- Jaluzele verticale;

- Jaluzele orizontale.

Galerie foto

Termopane ChrisMark Company
Termopane ChrisMark Company
Termopane ChrisMark Company
Termopane ChrisMark Company

© 2015 Copyright by ro-termopan.ro