Nume:
Termopane Servint - Covasna
E-mail:
office.servint@gmail.com
E-mail 2:
contabilitate.servint@gmail.com
Telefon:
0745 182 461
Telefon 2:
0740 105 049
Telefon 3:
0267 352 423
Fax:
0267 352 423
Website:
http://www.servint-termopane.ro/
Adresa:
Chichiș, DN 12/850, Nr. 37 B, Jud. Covasna.
Facebook

Termopane Servint - Covasna
Termopan

Usi Aluminiu si Pvc, usi glisante, usi batante, usi cu parcare, usi armonice, usi automate, usi de garaj, ferestre, pereti cortina, placari BOND, balustrade sticla, sere si copertine, compartimentari interioare si vitrine, protectii solare, tehnici de umbrire, lucrari unicate din sticla, producator/distribuitor de geamuri termopan.

Detalii

Compania SERVINT se ocupă de fabricarea tâmplăriilor încă din anul 2004. Cea mai mare parte a producţiei este din PVC, cantitatea mai mică o constituie lucrările de aluminiu. În prezent  folosim mai multe tipuri de profile şi de feronerii pentru a avea o gamă mai largă de ofertă.

Calitatea este oferită de muncitori profesionişti, de maşinile şi utilajele de o calitate şi precizie înaltă. Prin urmare, am decis să achiziţionăm utilaje germane URBAN, respectiv ROTOX, cu care putem să executăm fiecare fază cu o punctualitate desăvârşită. În acelaşi timp, am introdus şi controlul calităţii procesului şi de producţie ISO 9001, şi am obţinut marcajul CE.

Profilele pe care le folosim momentan, sunt Hammerplast 4 camere de 60 mm,  Deceuninck cu 5 camere (Zendow - 70 mm, Inoutic - Arcade de 71 mm), VEKA SOFTLINE 70 (5 camere şi 70 mm, clasa A), şi profile folosite la case pasive: EFORTE 84 şi SOFTLINE 82 (7 camere, clasa A) cu feronerie ROTO NT şi AXOR. Din profilele cu 4 camere se execută tâmplăriile obişnuitr, din cele cu 5 camere tâmplăriile o categorie medie spre superioară, iar din cele cu 6 - 7 camere categoria premium. Culorile comandabile sunt: alb, foliatele stejar auriu, stejar închis, mahon şi nuc. Folia folosită este COOL COLORS, ce redă culoarea şi textura lemnului, ce conferă o protecţie suplimentară al miezului prin reflectarea razelor solare, nepermiţând încălzirea în exces, deci şi deformarea profilelor.

Aluminiul este materialul ideal pentru construcţia de ferestre şi uşi, de exemplu la instituţii, pereţi cortină, hale, magazine, etc. Oferă soluţii şi în anumite cazuri, unde nu se poate folosi PVC-ul sau lemnul. Are mai multe avantaje: necesită întreţinere minimă, are o durată de viaţă mare, nu se deformează aşa de uşor, izolează relative destul de bine, are o formă exclusivă. Se poate vopsi în orice culoare RAL, culorile de bază sunt albul şi maroul. Profilele folosite de noi sunt PROFILCO din Grecia, iar unde contează mai mult preţul decît calitatea, putem oferi profilele BRL din Turcia.

Rulourile exterioare au o caracteristică sporită de umbrire, de acea vara pot să menţină răcoarea în casă, iar iarna căldura, reducând astfel costurile la încălzire. Acest lucru este valabil atît la rulourile cu lamele din PVC cît şi din aluminiu, umplute cu spumă. În afară de asta, ne protejează de zgomotul exterior, diminuează infracţionalitatea, ne oferă intimitate. Pentru o protecţie sporită de zgomot axul este prevăzut cu rulmenţi silenţioşi. Rulourile din aluminiu pot fi automatizate.

Seriozitate, credibilitate, conştiinciozitate. Menţinem în permanenţă contactul cu clienţii, de la ofertare pînă la montaj, şi chiar dincolo de montaj. Încercăm să furnizăm informaţii complete, şi oferim clientului posibilitatea de a alege conştient. După măsurătoare menţinem preţurile stabilite chiar şi cînd au avut loc între timp schimbări de preţuri la materiile prime. Respectarea angajamentelor pe care SERVINT si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate. Realizarea de lucrari de calitate, respectarea termenelor de integritateexecutie, transparenta, credibilitatea, confidentialitatea fac parte din politica firmei noastre si se respecta intocmai. Atitudinea pozitiva a firmei adauga experientei in domeniul serviciilor de tamplarie PVC si tamplarie din aluminiu, flexibilitatea si deschiderea necesare dezvoltarii permanente. Adaptarea la cerintele pietei se face din mers, respectand atat profilul clientilor, cat si valorile companiei. Prin atitudinea pozitiva pe care am adoptat-o, am reusit sa castigam increderea partenerilor nostri.

Servicii

Servint Termopane ofera:

- Usi si ferestre PVC;

- Usi si ferestre aluminiu - cu sau fara bariera termica;

- Rulouri exterioare cu caseta exterioara sau incastrate in perete;

- Usi interioare - glisante, MDF sau pliante;

- Usi de garaj - rezidentiale sectionate, industriale sectionate, rulou, rapide sau rezistente la frig;

- Tehnici umbrire - jaluzele verticale, jaluzele romane, rolete textile sau perdea japoneza.

Parteneri

Puncte de lucru:

Sfantu Gheorghe - Str. Kossuth Lajos nr. 2.(vizavi de fostul hotel Bodoc)

Telefon / Fax: 0267 352 423; 0758 06 72 99; Mail: sfgheorghe@servint-termopane.ro;

Bulevardul Brigore Balan 30/A - (vizavi de Romtelecom)

Telefon: 0267 311 060; 0741 480  729; Mail: sugas@servint-termopane.ro

Piata centrala - Telefon / fax: 0267 310 511; 0757 017 697; Mail: piac@servint-termopane.ro

Târgu Secuiesc Str. Márton Áron nr. 14;

Telefon / fax: +40 267 36 30 65GSM: 0745 216 560; Mail: servintkezdi@yahoo.com.

Miercurea-CiucStr. Petőfi, mag.universal Tulipan

Telefon / fax: 0266 310 194; 0742 051 304; Mail: mciuc@servint-termopane.ro

Covasna - Str. Piliske nr. 3

Telefon: 0267 340 004; 0748 396 966; Mail: msekato@gmail.com

Odorheiu Secuiesc - Str. Pietriceni nr. 9, K4 / 2 (intrare de pe strada Ghipeşului);

Telefon: 0752 016 297; Mail: odorhei@servint-termopane.ro

Baraolt - Telefon: 0740 654 981.

Galerie foto

Termopane Servint  - Covasna
Termopane Servint  - Covasna
Termopane Servint  - Covasna
Termopane Servint  - Covasna

© 2015 Copyright by ro-termopan.ro