Nume:
Tamplarie PVC si geam termopan Cipribon
E-mail:
ciprybon@yahoo.com
Telefon:
0722 116 970
Telefon 2:
0723 177 712
Telefon 3:
0762 259 083
Website:
https://tamplarie-pvc-gorj.ro/
Adresa:
Targu Jiu, Aleea Digului, Nr. 59, Jud. Gorj.
Facebook

Tamplarie PVC si geam termopan Cipribon
Termopan

Usi Aluminiu si Pvc, usi glisante, usi batante, usi cu parcare, usi armonice, usi automate, usi de garaj, ferestre, pereti cortina, placari BOND, balustrade sticla, sere si copertine, compartimentari interioare si vitrine, protectii solare, tehnici de umbrire, lucrari unicate din sticla, producator/distribuitor de geamuri termopan.

Detalii

CIPRIBON este formata dintr-o echipa tanara dinamica cu capacitate de munca sporita care si-a inceput activitatea in anul 2003, de atunci si pana in prezent fiind intr-o continua expansiune, dar prin devotament si seriozitate am reusit sa rezistem pe piata. Calitatea este oferită de muncitori profesionisti, de masinile si utilajele de o calitate şi precizie înaltă. Prin urmare, am decis să achiziţionăm utilaje de calitate cu care putem sa executam fiecare faza cu o punctualitate desavarsita. Prin multe ore de munca si eforturi uriase am reusit sa mentinem pasul cu cerintele pietei  actuale din punct de vedere calitativ cat si a pretului de achizitie si conformitatea de calitate, produsele oferite de noi respecta normele in vigoare cat si testele de calitate vin insotite de CERTIFICAT DE CALITATE, FACTURA si GARANTIE.

Specializați în tâmplărie PVC din Gorj, suntem o societate deosebită în ceea ce privesc produsele de tâmplărie PVC. Suntem angajați  în furnizarea de produse și servicii de înaltă calitate. Având o experiență indelungata in  domeniu , considerăm că îndeplinim cerințele de calitate și promtitudine pe care le așteptați din partea noastra. Vă garantăm că veți avea un sistem de tâmplarie PVC de calitate. Pentru ca dumneavoastră să beneficiați de produse de calitate la un preț competitiv, colaborăm numai cu furnizori consacrați in domeniul tâmplariei.

Produsele firmei noastre sunt moderne, rezultat al unei tehnici avansate, si respecta toate cerintele consumatorilor: au o viata indelungata, ofera protectie termica si fonica, protectie impotriva efractiei, ofera posibilitatea alegerii formei si a culorilor, usurinta in exploatare, precum si un sistem de ventilatie economic. Suntem capabili sa-ti oferim solutia ideala intr-un mod profesionist. Inca de la inceputuri am lucrat in echipa, lucru care ne ajuta sa atingem mai usor obiectivele propuse. Produsele si serviciile noastre sunt usor de folosit, achizitionat si intotdeauna vor fi de cea mai buna calitate. Aceste detalii sunt cele care conteaza. Vor oglindi mereu profesionalismul firmei noastre.

Atentia pe care o acordam in tot ceea ce facem ne-a adus rezultate mai mult decat multumitoare. Astfel, ne mandrim cu tot ceea ce am realizat si cu feedback-ul pozitiv primit.  Produsele si serviciile noastre trebuie sa fie de cea mai buna calitate, lucru pe care il transmitem si clientilor nostrii. Punem mare accent pe produse, pe durabilitatea acestora si cuantificam beneficiile aduse pe termen cat mai lung, de aceea am ales ca partenerii nostrii sa fie lideri mondiali. Scopul nostru este da ai ajuta pe clienti sa cumpere intr-un mod profesionist. De accea, prin strategia bine pusa la punct, firma pune la dispozitia tuturor documente si certificari de calitate ce atesta provenienta materialelor folosite de noi. Avem o vointa de fier si ducem la capat toate proiectele, pe care le gandim ca pe adevarate provocari. Mentinem la cote exigente calitatea produselor si a serviciilor. Astfel, numarul de clienti care ne recomanda si care au incredere in noi este in continua crestere. Iti oferim 4 motive pentru care să lucrezi cu noi:

- RAMPLAST SOLID 400 –  pentru profile de PVC;

- Feroneria utilizată în echiparea tâmplariei este ROTTO NT, G-U, KALE și GREENTEQ, Germania și Austria;

- Sticla folosită în producția pachetului termoizolant are proveniența SAINT-GOBAIN și GUARDIAN;

- Garanția oferită este cuprinsă între 2 și 5 ani.

Servicii

Serviciile noastre cuprind:

- servicii de montaj si executie;
- plase contra insectelor tip cadru sau rulou, jaluzele verticale si orizontale, jaluzele imprimate personalizate, rulouri exterioare;
- service si intretinere pentru orice fel de lucrari de tamplarie PVC, geam termopan si alte accesorii;
- sticla bombata;
- consultanta tehnica de specialitate;
- ferestre PVC cu geam termopan fixe si mobile cu deschidere simpla sau oscilobatanta;
- usi PVC  de exterior si de interior, vitrate, placate sau in diverse combinatii;
- usi batante, glisante sau rotative, actionate manual sau de sisteme automatizate;
- jaluzele verticale drepte, ondulate si jaluzele imprimate personalizate;
- plase impotriva insectelor (cu rulou sau rama);
- glafuri de interior si exterior;
- rulori exterioare PVC;
- usi garaj.

Galerie foto

Tamplarie PVC si geam termopan Cipribon
Tamplarie PVC si geam termopan Cipribon
Tamplarie PVC si geam termopan Cipribon
Tamplarie PVC si geam termopan Cipribon

© 2015 Copyright by ro-termopan.ro