Nume:
Termopane Zupfinestre - Iasi
E-mail:
office@zupfinestre.ro
Telefon:
0737 022 200
Website:
https://zupfinestre.ro/cere-oferta/
Adresa:
Str. Basarabia, Nr.14, Sat Bratuleni, Comuna Miroslava, Jud. Iasi.
Facebook Twitter

Termopane Zupfinestre - Iasi
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, ferestre, usi, profil 5/6/7,camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare,ferestre cu deschidere exterioara, etc.

Detalii

Zupfinestre produce de peste 10 ani sisteme de tâmplărie din PVC și aluminiu durabile, de calitate superioară. Dezvoltăm constant proiecte, atât la nivel local cât și național. Împreună cu partenerii noștri, Salamander, Maco, Hoppe și Saint-Gobain, oferim clienților noștri soluții moderne, personalizate nevoilor lor și adaptate căminului lor. Folosim tehnologii performante pentru realizarea produselor la cele mai înalte standarde. Munca și pasiunea noastră nu se opresc aici. Acordăm atenție sporită fiecărei etape a proiectului, de la consilierea clienților în alegerea soluțiilor potrivite pentru ei, din punct de vedere tehnic, funcțional și financiar, la transport în maximă siguranță și montaj conform cerințelor din construcție. Produsele Zupfinestre îmbină calitatea superioară a materialelor cu funcționalitatea modernă pentru a-ți oferi o experiență de lungă durată.  În prezent, vă punem la dispoziţie avantajele unei tehnologii de ultimă generaţie şi o vastă experienţă în domeniul producţiei tâmplăriei din PVC şi Aluminiu.

Imbinarea functiei estetice (infrumusetarea spatiului, crearea unei atmosfere calde, confortabile) cu cea tehnica (functionalitate, durabilitate) nu sunt sarcini usoare, atunci cand va amenajati locuinta. Studiile efectuate reflecta existenta unei nise semnificative in piata de profil, la capitolul servicii. De aceea, in politica noastra am situat pe locul intai serviciile: scopul nostru este sa anticipam cerintele dumneavostra. Seriozitate, credibilitate, conştiinciozitate. Menţinem în permanenţă contactul cu clienţii, de la ofertare pînă la montaj, şi chiar dincolo de montaj. Încercăm să furnizăm informaţii complete, şi oferim clientului posibilitatea de a alege conştient. După măsurătoare menţinem preţurile stabilite chiar şi cînd au avut loc între timp schimbări de preţuri la materiile prime. Existam si datorita dumneavoastra si a interesului manifestat fata de produsele si serviciile noastre si va asiguram ca si in continuare atentia noastra va fi canalizata inspre asigurarea bunastarii dumneavoastra si mentinerea unui prag calitativ cat mai ridicat.

Domeniul constructiilor (in special cel al ferestrelor din pvc cu geam termopan) este unul in continua dezvoltare, iar un lucru imbucurator este faptul ca interesul manifestat fata de produse de calitate superioara este in continua crestere. Solutiile tehnice si sistemele de tamplarie pvc cu geam termopan propuse de noi se adreseaza in special celor interesati de obtinerea unui coeficient de transfer termic si fonic foarte ridicat. Acest lucru nu putea fi realizat decat printr-o stransa colaborare cu parteneri de incredere, consacrati in aceasta industrie.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele servicii:

- tâmplărie completă PVC și AL cu produse de top, Salamander – UNIC PRODUCĂTOR DIN IAȘI, Maco, Hoppe, Saint-Gobain și Cortizo;

- sisteme umbrire (obloane, rulouri, copertine);

- uși de garaj;

- accesorii pentru ferestre;

- servicii de consiliere și montaj tâmplărie.

Parteneri

Galerie foto

Termopane Zupfinestre - Iasi
Termopane Zupfinestre - Iasi
Termopane Zupfinestre - Iasi
Termopane Zupfinestre - Iasi
Termopane Zupfinestre - Iasi
Termopane Zupfinestre - Iasi
Termopane Zupfinestre - Iasi
Termopane Zupfinestre - Iasi

© 2015 Copyright by ro-termopan.ro