Nume:
Termoplast Octavian - Mures
E-mail:
Office@TermoplastOctavian.ro
E-mail 2:
termoplastoctavian@gmail.com
Telefon:
0743 631 723
Website:
http://www.termoplastoctavian.ro/
Adresa:
Sat Ibanesti, Comuna Ibanesti, Nr. 523, Jud. Mures.
Facebook

Termoplast Octavian - Mures
Termopan

Usi Aluminiu si Pvc, usi glisante, usi batante, usi cu parcare, usi armonice, usi automate, usi de garaj, ferestre, pereti cortina, placari BOND, balustrade sticla, sere si copertine, compartimentari interioare si vitrine, protectii solare, tehnici de umbrire, lucrari unicate din sticla, producator/distribuitor de geamuri termopan.

Detalii

Termoplast Octavian este o echipă de oameni tineri cu experiență în domeniu, care își desfășoară activitatea cu profesionalism și seriozitate. Suntem disponibili la cereri venite din orice colț al țării. Oferim o gamă largă de produse, care cuprind uși din lemn masiv, uși și ferestre termopan, perdele verticale, rulouri pentru geam și plase contra insectelor. Folosim tâmplărie din lemn masiv, din lemn stratificat si tâmplărie PVC cu 5, 6 și 7 camere cu geam super Low-E 4 anotimpuri. Asigurăm livrarea produselor noastre la domiciliul clientului și instalarea sau montarea acestora. Având încredere în calitatea lucrărilor oferite de firma noastră oferim garanție pentru lucrările efectuate.

Produsele sunt obtinute efectuand un proces tehnologic profesionist, cu utilaje moderne, de ultima generatie. Transportul este asigurat folosind dotari speciale pentru transportul de ferestre si usi si a geamului termoizolant. Montajul este efectuat folosind materiale calitative. Ne alaturam standardului de executie si calitate german. Ne imbunatatim zilnic serviciile si respectam intocmai cerintele si standardele cerute de clientii nostri. Obiectivul nostru este sa ne mentinem ca o companie respectata in domeniul nostru. Ne bazam pe o echipa tanara dar experimentata.

Calitatea ferestrelor și ușilor confecționate de Termoplast Octavian este atestată de numeroși clienți mulțumiți atât pe plan local cât și național. Produsele noastre sunt executate din material de calitate superioară fără noduri sau îmbinări. Avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor oferite de noi. Suntem convinsi ca oferind numai produse de calitate asiguram succes pe termen lung atât pentru noi cat si pentru cei care aleg sa ne fie parteneri, iar rezultatul va fi un renume apreciat. Calitatea este oferită de muncitori profesionişti, de maşinile şi utilajele de o calitate şi precizie înaltă. Prin urmare, am decis să achiziţionăm utilaje de calitate cu care putem să executăm fiecare fază cu o punctualitate desăvârşită.

Prin multe ore de munca si eforturi uriase am reusit sa mentinem pasul cu cerintele pietei  actuale din punct de vedere calitativ cat si a pretului de achizitie si conformitatea de calitate, produsele oferite de noi respecta normele in vigoare cat si testele de calitate vin insotite de CERTIFICAT DE CALITATE, FACTURA si GARANTIE. Menţinem în permanenţă contactul cu clienţii, de la ofertare pînă la montaj, şi chiar dincolo de montaj. Încercăm să furnizăm informaţii complete, şi oferim clientului posibilitatea de a alege conştient. După măsurătoare menţinem preţurile stabilite chiar şi cînd au avut loc între timp schimbări de preţuri la materiile prime. 

Servicii

Oferim o gamă largă de produse, care cuprind uși din lemn masiv, uși și ferestre termopan, perdele verticale, rulouri pentru geam și plase contra insectelor.

Ferestre - in realizarea ferestrelor utilizăm sticlă de cea mai bună calitate, oferită de parteneri precum Saint-Gobain și Pilkington, recunoscută pentru izolarea excelentă atât termică cât și fonică;

Uși - utilizăm profile Extruplast, Ramplast și Salamander, realizate cu tehnologie modernă, pentru a rezista intemperiilor și schimbărilor de temperatură, necesitând foarte puțină întreținere;

Instalare - asigurăm servicii de montaj și execuție pentru uși și ferestre termopan, perdele verticale, rulouri pentru geam și plase contra insectelor;

Reparații - Oferim un serviciu complet de reparație și mentenanță a ușilor și ferestrelor termopan (înlocuire garnituri, schimbat sticlă termopan, balamale defecte, etc).

Oferte speciale

Oferta de preț -  după ce ați contactat compania noastră, pe baza detaliilor noi vă vom transmite o ofertă de preț fie ea telefonic sau prin email.

Mărimi exacte - ne deplasăm la fața locului și vom măsura cu exactitate locurile unde for fi amplasate ușile sau ferestrele dorite doar să evităm orice mică eroare.

Montaj profesionist - vom venii și vom monta toate elementele încât acestea să funcționeze la cotele maxime, oferindu-va garanție.

Galerie foto

Termoplast Octavian - Mures
Termoplast Octavian - Mures
Termoplast Octavian - Mures
Termoplast Octavian - Mures

© 2015 Copyright by ro-termopan.ro