Nume:
Termopane Komfort Ambient
E-mail:
termopane.cioceanu@yahoo.com
Telefon:
0721 095 995
Website:
http://www.termopane-ploiesti.ro/
Adresa:
Ploiesti, Str. Marasesti, Nr.161A, Jud. Prahova.
Facebook

Termopane Komfort Ambient
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, ferestre, usi, profil 5/6/7,camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare,ferestre cu deschidere exterioara, etc.

Detalii

Komfort Ambient > Clienti Comenzi la domiciliu Un serviciu creat special pentru tine SIMPLU: Sunati la tel. 0721.095.995, programati o vizita si un reprezentant al firmei se va deplasa la locuinta Dumneavoastra pentru a masura si a va face pe loc o oferta de pret.

FARA BATAI DE CAP: Acest serviciu costa 50 lei si, daca sunteti de acord cu pretul ofertei noastre, DEVINE GRATUIT. Sau daca aveti niste dimensiuni aproximative, va rugam sa transmiteti pe adresa de e-mail termopane.cioceanu@yahoo.com sau pe WhatsApp 0721.095.995 si o sa primiti inapoi calculul exact.

FARA TIMP PIERDUT: Daca sunteti de acord cu pretul ofertei noastre, nu mai este nevoie sa va deplasati la magazin. Reprezentantul firmei o sa va completeze pe loc un contract cu suma contractata si avansul de 50% achitat de Dumneavoastra.

TERMENE RESPECTATE: Tot atunci se va stabili de comun acord data montajului in functie si de programul Dumneavoastra.

SERVICII PROFESIONALE: Dupa montaj, proprietarul face receptia lucrarii impreuna cu reprezentantii firmei printr-un proces verbal de receptie, se preda certificatul de garantie si se incaseaza restul de plata.

TOTUL PENTRU COMFORTUL SI LINISTEA DUMNEAVOASTRA Sunati acum la tel: 0721.095.995.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarea gama de produse:

Tamplarie PVC:
- Aluplast;
- Ramplast;
- Rehau;
- Profilink;
- Winhouse nou.
Sticla;
Feronerie;
Rulouri exterioare;
Jaluzele;
Rolete textile de interior;
Plase insecte;
Usi de garaj tip rulou Al;
Glafuri;
Usi interior.

Galerie foto

Termopane  Komfort Ambient
Termopane  Komfort Ambient
Termopane  Komfort Ambient
Termopane  Komfort Ambient

© 2015 Copyright by ro-termopan.ro