Nume:
Termopane New Nouveau - Salaj
E-mail:
newnouveau2020@gmail.com
Telefon:
0743 967 013
Adresa:
Zalau, Str. Mihai Viteazul, Nr. 45, Bloc A 22, Jud. Salaj.
Facebook

Termopane New Nouveau - Salaj
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, ferestre, usi, profil 5/6/7,camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare,ferestre cu deschidere exterioara, etc.

Detalii

New Nouveau are ca principal obiect de activitate montarea ferestrelor tip PVC la clienti persoane fizice si juridice, angajatii nostri stand la dispozitia clientilor pentru consultanta si ofertare, asigurand sprijinul necesar in alegerea produselor, astfel dumneavoastra veti putea alege cea mai buna varianta care sa va indeplineasca cerintele. Asiguram servicii de montaj profesional, mentenanta si consultanta.

Suntem bucurosi sa va fim alaturi fie ca sunteti implicati in proiecte de renovare, fie ca sunteti implicati in proiecte de constructie, si va asiguram de atentia si consilierea noastra pe tot parcursul colaborarii. Existam si datorita dumneavoastra si a interesului manifestat fata de produsele si serviciile noastre si va asiguram ca si in continuare atentia noastra va fi canalizata inspre asigurarea bunastarii dumneavoastra si mentinerea unui prag calitativ cat mai ridicat.
Domeniul constructiilor (in special cel al ferestrelor din pvc cu geam termopan) este unul in continua dezvoltare, iar un lucru imbucurator este faptul ca interesul manifestat fata de produse de calitate superioara este in continua crestere. Solutiile tehnice si sistemele de tamplarie pvc cu geam termopan propuse de noi se adreseaza in special celor interesati de obtinerea unui coeficient de transfer termic si fonic foarte ridicat. Acest lucru nu putea fi realizat decat printr-o stransa colaborare cu parteneri de incredere, consacrati in aceasta industrie. Consideram ca tamplaria pvc cu geam termopan, indiferent cat de performant este sistemul de profile pvc din care este fabricata, nu asigura un randament maxim fara o instalare de calitate. De aceea noi punem la dispozitia clientilor solutii profesionale de montaj, cu echipe proprii. 

Scopul nostru este da ai ajuta pe clienti sa cumpere intr-un mod profesionist. De accea, prin strategia bine pusa la punct, New Nouveau pune la dispozitia tuturor documente si certificari de calitate ce atesta provenienta materialelor folosite de noi. Avem o vointa de fier si ducem la capat toate proiectele, pe care le gandim ca pe adevarate provocari. Mentinem la cote exigente calitatea produselor si a serviciilor. Astfel, numarul de clienti care ne recomanda si care au incredere in noi este in continua crestere. Exista cel putin trei elemente care ne-au asigurat continua dezvoltare si care ne disting in raport cu competitorii nostri:

SERVICIILE DE CONSULTANTA - recomandam produsele optime pentru spatiul pe care doriti sa il amenajati;

MONTAJUL DE STANDARDE INALTE - de el depinde in mod decisiv confortul termic si fonic , precum si amortizarea cat mai rapida a investitiei pe care o faceti;

CALITATEA PRODUSELOR COMERCIALIZATE SI MENTENANTA ASIGURATA.

Servicii

Etapele montajului pentru ferestre si usi:

1. Demontarea tamplariei vechi;

2. Curatarea zidariei si pregatirea pentru montaj;

3. Stabilirea locului unde se va monta tamplaria in glaful de zid;

4. Pregatirea tamplariei pentru montaj;

5. Fixarea tocului in zid;

6. Umplerea spatiului dintre zidarie si tamplarie;

7. Calarea sticlei (sau a panelului);

8. Punerea baghetelor.

Firma vine in intampinarea clientilor cu:

Rulouri exterioare - Aplicate sau suprapuse cu lamele din aluminiu izolate termic actionate electric sau manual. 

Usi de garaj - Dotate cu garnituri de etansare asigura o izolare perfecta impidicanduse patrunderea apei si a prafului. Pot fi actionate electric sau manual.

Compartimentari interioare - Sticla securizata de 8 sau 10 mm, eleganta si confort atat pentru spatii comerciale cat si pentru rezidentiale. 

Plase de insecte.

Galerie foto

Termopane New Nouveau - Salaj
Termopane New Nouveau - Salaj
Termopane New Nouveau - Salaj
Termopane New Nouveau - Salaj

© 2015 Copyright by ro-termopan.ro