Nume:
Termopane Reloterm Prowindows - Satu Mare
E-mail:
remus.optimedia@yahoo.com
E-mail 2:
tloredana8003@gmail.com
Telefon:
0753 362 347
Telefon 2:
0749 295 606
Adresa:
Satu Mare, Str. Gheorghe Baritiu, Nr. 134E, Ap. 3A, Jud. Satu Mare.
Facebook

Termopane Reloterm Prowindows - Satu Mare
Termopan

Usi Aluminiu si Pvc, usi glisante, usi batante, usi cu parcare, usi armonice, usi automate, usi de garaj, ferestre, pereti cortina, placari BOND, balustrade sticla, sere si copertine, compartimentari interioare si vitrine, protectii solare, tehnici de umbrire, lucrari unicate din sticla, producator/distribuitor de geamuri termopan.

Detalii

Reloterm Prowindows este una din cele mai recunoscute firme de profil din judet. Echipa noastra are peste 5 ani de experienta in domeniu. In tot acest timp am construit si renovat mii de metri patrati de cladiri, lucru pe care l-am putut realiza multumita creativitatii si profesionalismului echipei noastre. Stilul personalizat si relatiile bune cu clientii nostri ne-au adus mai mult decat o reputatie buna. Misiunea noastra este de a aduce constructiile la un nou nivel, acesta fiind si motivul pentru care utilizam doar ultimele tehnici si tehnologii pentru constructii, alaturi de o serie de sisteme computerizate si software-uri care ne ajuta sa planificam si sa administram cu succes toate fazele procesului de construcție.

Fie ca este vorba despre tamplarie termopan din pvc, aluminiu sau lemn stratificat, calitatea produselor si a executiei lucrarii de montaj reprezinta o preocupare constanta si de foarte mare importanta pentru noi intrucat tinta noastra este satisfactia maxima a clientului. Produsele noastre sunt moderne, rezultat al unor tehnici de fabricatie avansate, aflate in permanenta inovare si respecta toate cerintele consumatorilor: durata de viata indelungata, izolatia termica si fonica deosebita, protectie impotriva efractiei, o mare baza de forme si culori si usurinta in exploatare. Ne preocupam sa iti punem la dispozitie cele mai noi tehnologii si inovatii din toate categoriile de tamplarie termopan. Principiile care stau la baza activitatii noastre sunt:

- suntem mereu in cautarea noutatilor aparute pe piata europeană de profi, si vrem sa fim primii care le introducem în Romania;
- inovatia inseamna costuri, deci inovatia nu poate fi ieftina;
- calitatea este intotdeauna mai importanta decat pretul;
- intotdeauna exista un alt concurent cu preturi mai mici, ceea ce ne diferentiaza este abordarea personalizata a nevoilor fiecarui client;
- o afacere puternica se bazeaza pe parteneri de business puternici, pe termen lung.
Diversitatea si complexitatea produselor executate in fabricile noastre sta marturie a competentei si expertizei tehnicienilor si specialistilor care lucreaza direct în producţie. Controlul continuu al calitatii, testarile periodice, auditurile tehnice efectuate de specialisti din afara companiei si feedback-ul permanent al clientilor nostri sunt vectorii performantei si mentinerii unui nivel de top al produselor noastre.

Echipa Reloterm Prowindows, inainte de a stabili ce profil este ideal pentru proiect, realizam impreuna cu clientii nostri o lista clara de cerinte cat mai specifice. Enumeram aici rezistenta la vant, protectia fonica in functie de zgomotul zonei, protectia solara, elemente de siguranta, fiabilitatea si rezistenta in timp dupa modul de utilizare. In acest mod putem obtine o imagine clara si vom oferi clientului nostru produsul care se potriveste perfect nevoilor. Exista momente in viata cand putem renunta la unele lucruri marunte. Totusi, cand vorbim de tamplarie termopan, este o investitie pe termen lung care ne aduce beneficii: confort, economie de energie, intretinere redusa iar pentru asta nu trebuie facut niciun compromis.

Tamplaria din aluminiu este folosita cu succes la proiecte de tamplarii blindate, rezistente la glont. Peretii cortina reprezinta un alt sistem specific profilelor de aluminiu. Daca tamplaria este montata aproape de un mediu sarat, certificam ca tamplaria nu va fi afectata in timp.folosim profile termopan din aluminiu ale producatorilor renumiti care au demonstrat calitate, fiabilitate in timp, aspect si finisaje de exceptie. Folosim ca furnizori tamplaria Veka, Salamander, Aluplast,Gealan si Rehau cu feronerie Roto si Maco.

Servicii

Firma vine in intampinarea clientilor cu urmatoarea gama de servicii:

- Tamplarie Pvc;
- Tamplarie aluminiu;
- Usi pliante;
- Usi de garaj;
- Jaluzele interioare si exterioare;
- Perdele lamelare;
- Plase insecte.

Galerie foto

Termopane Reloterm Prowindows - Satu Mare
Termopane Reloterm Prowindows - Satu Mare
Termopane Reloterm Prowindows - Satu Mare
Termopane Reloterm Prowindows - Satu Mare

© 2015 Copyright by ro-termopan.ro