Nume:
Smart MobiPlast - tamplarie PVC, lemn si mobilier
E-mail:
teodor.tucmeanu@yahoo.com
E-mail 2:
teodor.tucmeanu@gmail.com
Telefon:
0726 756 223
Adresa:
Alexandria, Str. Doctor Stanca, Nr. 4, Jud. Teleorman.
Facebook Youtube

Smart MobiPlast - tamplarie PVC, lemn si mobilier
Termopan

Usi Aluminiu si Pvc, usi glisante, usi batante, usi cu parcare, usi armonice, usi automate, usi de garaj, ferestre, pereti cortina, placari BOND, balustrade sticla, sere si copertine, compartimentari interioare si vitrine, protectii solare, tehnici de umbrire, lucrari unicate din sticla, producator/distribuitor de geamuri termopan.

Detalii

Suntem o echipa tanara care are capacitatea de a-ti oferi solutia ideala intr-un mod profesionist. Inca de la inceputuri am lucrat in echipa, lucru care ne ajuta sa atingem mai usor obiectivele propuse. Produsele si serviciile noastre sunt usor de folosit, achizitionat si intotdeauna vor fi de cea mai buna calitate. Aceste detalii sunt cele care conteaza. Vor oglindi mereu profesionalismul firmei noastre. Exista cel putin trei elemente care ne disting in raport cu competitorii nostri:

SERVICIILE DE CONSULTANTA - recomandam produsele optime pentru spatiul pe care doriti sa il amenajati;

MONTAJUL DE STANDARDE INALTE - de el depinde in mod decisiv confortul termic si fonic, precum si amortizarea cat mai rapida a investitiei pe care o faceti;

CALITATEA PRODUSELOR COMERCIALIZATE - produsele pe care vi le oferim sunt realizate de catre producatori consacrati, din materiale si componente cu larga recunoastere.

Scopul nostru este da ai ajuta pe clienti sa cumpere intr-un mod profesionist. De accea, prin strategia bine pusa la punct, firma pune la dispozitia tuturor documente si certificari de calitate ce atesta provenienta materialelor folosite de noi. Avem o vointa de fier si ducem la capat toate proiectele, pe care le gandim ca pe adevarate provocari. Mentinem la cote exigente calitatea produselor si a serviciilor. Astfel, numarul de clienti care ne recomanda si care au incredere in noi este in continua crestere. Menţinem în permanenţă contactul cu clienţii, de la ofertare pînă la montaj, şi chiar dincolo de montaj. Încercăm să furnizăm informaţii complete, şi oferim clientului posibilitatea de a alege conştient. După măsurătoare menţinem preţurile stabilite chiar şi cînd au avut loc între timp schimbări de preţuri la materiile prime. Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri produse din PVC elegante, de cea mai buna calitate, cu costuri acceptabile si durabile bazandu-ne pe experienta firmei noastre, pe introducerea de produse noi, competitive dar si pe profesionalismul angajatilor nostri.

Smart Mobiplast SRL este o firma cu intiativa care aduce o noua abordare pe piata tamplariei din profile de tip PVC din Romania si care are ca principal obiectiv satisfacerea nevoilor clientilor. Echipa este formata din personal calificat, tineri dinamici care trateaza fiecare cerere a clientilor cu profesionalism. Detinem utilaje performante pentru prelucrarea profilelor din pvc, dar si pentru fasonarea si taierea sticlei. Utilajele si personalul calificat va vor asigura o lucrare la standarde europene. Astfel apeland la serviciile oferite de catre colectivul nostru veti economisi timp si bani beneficiind de lucrari la standarde inalte de calitate. Suntem interesati in cresterea calitatii serviciilor noastre de aceea va vom retine atentia cu cele mai bune oferte care sa corespunda cererii si exigentei dumneavoastra. Va stam la dispozitie cu o gama larga de produse de tip termopan cu tamplarie din PVC si aluminiu: ferestre , usi de interior, usi de exterior, rulouri exterioare, asiguram atat masuratori si montaj. Ne puteti contacta in legatura cu orice tip de problema pe toata durata executiei lucrarii , pe toata perioada garantiei cat si dupa aceasta.

Servicii

 

 

Firma vine in intampinarea dumneavoastra cu:

- comercializare usi si ferestre termopan;

- montaj pentru usi si ferestre termopan;

- reparatii/reglaje pentru usi si ferestre termopan (normale si glisante);

- rulouri exterioare;

- jaluzele;

- glafuri interioare si exterioare pentru ferestre;

 

Oferte speciale

Datorita dezvoltarii continue si diversificarii productiei si serviciilor, firma va mai poate oferi si mobilier din mdf/pal cu cant ABS, care este foarte popular in prezent. Un prim argument este legat de faptul ca este mai accesibil din toate punctele de vedere. Are un pret avantajos, se gaseste in majoritatea magazinelor de mobila, iar acest material permite fabricarea a sute de modele de mobilier in o multime de culori, nuante si patternuri. Este usor de intretinut si poate fi sters cu aproape orice solutie de curatare disponibila pe piata. Un alt argument care vine in sprijinul mobilierului din mdf/pal este si cel legat de transportul mai facil, cat si de asamblarea si dezasamblarea mai usor de facut. Cand ai in casa mobilier din mdf/pal il poti muta cu usurinta in diverse locuri din camera atunci cand simti nevoia unei improspatari de decor. In plus, este un material care se potriveste foarte bine in decorurile moderne, minimaliste. Un alt avantaj este faptul ca mobilierul din acest material este mai permisiv din punct de vedere al decorului general, permitand asocierea si cu piese din alte materiale. In plus, daca iti schimbi preferintele in timp, mobilierul din PAL poate fi foarte usor inlocuit.

 

Galerie foto

Smart MobiPlast - tamplarie PVC, lemn si mobilier
Smart MobiPlast - tamplarie PVC, lemn si mobilier
Smart MobiPlast - tamplarie PVC, lemn si mobilier
Smart MobiPlast - tamplarie PVC, lemn si mobilier
Smart MobiPlast - tamplarie PVC, lemn si mobilier
Smart MobiPlast - tamplarie PVC, lemn si mobilier
Smart MobiPlast - tamplarie PVC, lemn si mobilier
Smart MobiPlast - tamplarie PVC, lemn si mobilier

© 2015 Copyright by ro-termopan.ro