Nume:
Termopane Molduras - Timis
E-mail:
contact@molduras.ro
E-mail 2:
romolduras@yahoo.co.in
Telefon:
0722 750 037
Adresa:
Timisoara, Str. Haga, Nr.11, Jud. Timis.

Termopane Molduras - Timis
Termopan

Usi Aluminiu si Pvc, usi glisante, usi batante, usi cu parcare, usi armonice, usi automate, usi de garaj, ferestre, pereti cortina, placari BOND, balustrade sticla, sere si copertine, compartimentari interioare si vitrine, protectii solare, tehnici de umbrire, lucrari unicate din sticla, producator/distribuitor de geamuri termopan.

Detalii

Molduras SRL ofera si promoveaza produse de calitate inca de la infiintare, din 2006, acest fapt fiind unul din factorii principali care au dezvoltat firma, ajungand la un nivel profesionist. Noi va oferim servicii complete incepand de la tamplarie cu sticla termoizolanta si terminand cu o gama larga de accesorii, precum si de serviciile aferente de proiectare, montaj si consultanta. Clientii nostri beneficiaza de o garantie de buna executie la produsele achizitionate, un service prompt si interventii postgarantie de calitate. Ne putem lauda cu oameni de oameni, care de-a lungul timpului au demonstrat profesionalism si seriozitate. acestor oameni le multumim si pe aceasta cale ca sunt alaturi de noi.

Molduras SRL este o firmă din Timișoara ce s-a dezvoltat în domeniul execuției și montajului de tâmplărie din aluminiu și PVC cu geam termopan. În completare, în funcție de cerințele clienților, echipa de specialiști poate distribui și monta tâmplărie din lemn stratificat. Pachetul de servicii prestate include și diverse alte tipuri de lucrări precum execuția si montajul de fațade tip perete cortină și placări cu alucobond, plăci compozite sau fundermax. Tâmplăria de orice fel este accesorizată cu plase insecte, rulouri, jaluzele, grile de aerisire.

În cei peste 10 ani de activitate, firma Molduras a continut să își dezvolte și perfecționeze gama de produse și servicii. Prin intermediul echipei Molduras veți achiziționa modele de uși de interior, uși de exterior, uși metalice (uși industriale, uși de garaj), precum și confecții metalice usoare (balustrade, garduri, rafturi).

De asemenea, din dorința de a râspunde eficient cerinței de pe piață, Molduras și-a dezvoltat și o linie de executie si montaj mobilier din pal melaminat, oferind clienților săi mobila la comandă pentru toate tipurile de spații, de la birouri și cabinete, până la instituții, școli sau locuințe private. Întregul proces de activitate este desfășurat alături de furnizori.parteneri și colaboratori de încredere (arhitecti, constructori,producatori de materiale si materii prime, distribuitori, s.a), atât în Timișoara, cât și în județele din împrejurime: Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, iar pentru lucrări de mai mare amploare se deplasează chiar și în afara țării

Servicii

Tâmplărie:
- Tâmplărie PVC;
- Tâmplărie lemn stratificat;
- Tâmplărie aluminiu;
- Pereți cortină și placări fațade.
Uși:
- Uși de interior din lemn;
- Porți industriale;
- Uși armonice;
- Uși de garaj metalice;
- Uși culisante;
- Uși antifoc.
Confecții metalice și elemente design:
- Rafturi metalice;
- Balustrade inox;
- Garduri metalice;
- Tablouri artistice și felicitări.
Mobilier personalizat din PAL melaminat:
- Mobilă dormitor;
- Mobilă hol;
- Mobilier cabinete;
- Mobilier școlar;
- Mobilă living;
- Mobilă bucătărie;
- Birouri;
- Mobilier instituții.
Accesorii:
- plase insecte;
- rulouri;
- jaluzele;
- grile de aerisire.

Parteneri

Portofoliu lucrări reprezentative:
- Hotel Angellis Timișoara;
- Centrul Creștin Agape Timișoara;
- Banca Comercială Română;
- Bancpost;
- Romexterra Bank;
- Biserica Betel Timișoara;
- Școala cu clasele I-VIII nr. 30 Timișoara;
- Ager Media Costruzioni;
- Consiliul Județean Timiș (clădirea nouă);
- Iulius Mall Timișoara;
- Laris Timișoara;
- Biserica Baptistă Reșița;
- Biserica Harul Lugoj;
- Nexte Bank.

Galerie foto

Termopane Molduras - Timis
Termopane Molduras - Timis
Termopane Molduras - Timis
Termopane Molduras - Timis

© 2015 Copyright by ro-termopan.ro